Datele dvs. rămân secrete


Este important să știți că site-ul nostru nu are acces la informațiile dvs. bancare. Toate aceste date sunt prelucrate exclusiv de către furnizorul de plată ales, fără a fi comunicate site-ului Vânzătorului. Îndoielile legate de securitate reprezintă 22% din abandonurile de achiziție *. Pe măsură ce instrumentele de fraudă devin din ce în ce mai profesioniste și mai puternice, nevoia de a garanta o securitate optimă pentru cumpărător devine evidentă.

Instrumentele de securitate existente trebuie să fie vizibile pentru utilizatorSecuritatea tranzacțiilor online este asigurata prin implementarea diferitelor protocoale (PCI-DSS, 3D Secure, SLL etc.)

De exemplu, protocolul Secure Sockets Layer (SSL) asigură confidențialitatea datelor transmise prin intermediul acesteia, prin utilizarea algoritmilor de criptare. Utilizatorii de Internet pot vedea cu ușurință acest lucru, deoarece navighează pe o pagină a cărei adresă URL începe cu „https”. Este important de menționat că acest protocol este solicitat de sistemele bancare.

etiquettestar asigura securitatea platilor cu cardul


3D Secure este un alt program conceput pentru a spori securitatea plăților online. Un pas suplimentar este prezentat cumpărătorului pentru ca acesta să-și poată confirma identitatea prin furnizarea de date personale. Acest sistem este implementat în parteneriat cu modulul euplatesc, dezvoltat de banca Transilvania. În funcție de rețeaua de afiliați, numele comercial variază („Verificat de Visa”, „MasterCard SecureCode” sau chiar „American Express Secure Key”).

Eu platesc SECURE 3D este disponibil pe etiquettestar.ro

 

În cele din urmă, standardul PCI-DSS a fost elaborat pe baza unei observații: datele de pe cardurile bancare permit efectuarea tranzacțiilor fără a avea unul. Pentru a proteja datele utilizatorului și a limita fraudele, protocolul PCI-DSS a creat puncte de control. De îndată ce un actor captează, transportă, stochează sau prelucrează datele cardului bancar, el trebuie să se asigure că punctele de control sunt active și că protejează datele cumpărătorului. Standardul PCI DSS este emis numai după un audit pentru a verifica fiabilitatea acestor puncte de control