Prezenta pe piata europeana cu produse de birotica si papetarie, Global Power Services SRL incearca sa aduca un echilibru in raportul calitate / pret, oferind partenerilor nostri, posibilitatea achizitionarii produselor necesare, la o calitate competitiva cerintelor din piata si un pret rezonabil.

Global Power Services SRL este furnizor de consumabile pentru imprimare, hartie foto, elemente de securizare, holograme, indicatoare de semnalizare și o gama larga de etichete autoadezive. Nomenclatorul nostru cuprinde o gama de peste 10.000 de produse, in continua diversificare.

Compania noastra, prin intermediul proiectului EtiquetteStar Romania, este partenera a EtiquetteStar Sarl. Franta, o filiala a grupului german EtikettenStar GmbH, infiintata in 2005, care este astazi un jucator important in domeniul consumabilelor de imprimare, solutiilor de identificare si securizare, cu sisteme specializate de imprimare sau colectare a datelor si o gama larga de produse autoadezive (etichete, panouri si benzi de inalta performanta).

EtiquetteStar Franta este divizia de vanzare la distanta specializata in fabricarea si distributia portofoliului de produse EtikettenStar GmbH, gama noastra cuprinzand peste 10.000 de produse.

EtiquetteStar Romania este, de asemenea, specialistul in solutii personalizate. Daca aveti nevoi specifice sau daca doriti produse personalizate, echipele noastre de vanzari va sunt alaturi pentru a va sfatui si a propune solutii.

Alte informatii utile:

GLOBAL POWER SERVICES SRL

CUI: RO28457143

Nr. Reg. Com.: J24/1609/2018

Adresa Sediu Social: 430352 Baia Mare, Aleea Marasti, Bl.6A, Ap.21, Maramures

Adresa Punct de Lucru: 437345 Tautii-Magheraus, Str.66, Nr.3A, Maramures

Cont curent Lei deschis la Banca Transilvania: RO13 BTRL RONC RT04 5026 1201

Cont curent Euro deschis la Banca Transilvania: RO60 BTRL EURC RT04 5026 1201